Bruixes, fetilleres, aquelarres i com a escenari, la ciutat de Nova Orleans. American Horror Story: Coven impregnarà de màgia negra i vudú la nit dels diumenges a Energy a partir de les 00.15 h amb l'estrena de la seva tercera temporada, reforçant així la fidelització del públic que fins el passat mes de setembre ha gaudit d'American Horror Story: Hotel, convertint el canal de Mediaset Espanya en la central de sèries internacionals del grup.

La ficció creada per Ryan Murphy guardonada amb 15 premis Emmy i 2 Globus d'Or, entre altres reconeixements, explicarà en les seves noves entregues la història secreta de la bruixeria als Estats Units a través de les bruixes que van sobreviure als turbulents dies de Salem fa més de 300 anys, que lluiten des de llavors per perpetuar el seu llegat a la terra i que en l'actualitat aprenen juntes a una escola especial a protegir-se dels misteriosos atacs incontrolats que estan sofrint per tot el país.

Jessica Lange encapçala el repartiment donant vida a Fiona Goode, la bruixa suprema. Absent des de fa temps, torna a la ciutat decidida a Protegir l'aquelarre i disposada a destruir qualsevol que s'interposi en el seu camí.