n S'ha començat a gravar el nou programa de TV3 Bogeria a la pastisseria. Aquest nou format, que s'estrenarà a principis d'any, ficarà el nas dins del món d'un dels creadors més genials, sorprenents i imprevisible de la nostra pastisseria: Christian Escribà.

Entrar d'amagat en una pastisseria no és una cosa que es pugui -ni s'hagi de- fer habitualment. Per això s'ha creat Bogeria a la pastisseria: perquè l'espectador pugui endinsar-se en el món d'un dels millors creadors de la nostra pastisseria. Un pastisser amb la mirada d'un nen amagada rere unes ulleres enormes: Christian Escribà. Un pastisser crescut entre les obres del seu pare, Antoni Escribà, i que ha sabut estar a l'altura del llegat familiar.

Bogeria a la pastisseria serà l'ull que tot ho veu, una mosca a la paret, un infiltrat a l'obrador de la pastisseria Escribà. De la mà del seu equip i del mateix Escribà es podran conèixer els encàrrecs més extravagants i els més emotius, es descobriran els desafiaments més dolços i l'espectador serà un més de la gran família.