Quan es disputen les finals del MIC, si el Barça hi disputa un amistós o quan ve el Betis. Són comptades les ocasions en que elNou Estadi Palamós-Costa Brava s'omple de gom a gom i aquest dissabte (18:15) les previsions apunten a una excel·lent entrada -com a mínim la millor de la temporada- perquè els andalusos tornen a un escenari que coneixen des que van coincidir a Segona A amb el Palamós en la dècada dels noranta. Ara, però, el rival serà el Llagostera.

L'última visita del Betis a Palamós però no va ser en un partit de Lliga a la categoria de plata sinó que es va produir en motiu d'un partit de la Copa del Rei, el dimecres sis de novembre de 2002. Dimitri Piterman feia i desfeia al degà, mentre que pels bètics qui despuntava i va resultar clau per eliminar als gironins a la pròrroga va ser un jove Joaquín (3-6). Aquell dia l'estadi palamosí va fregar el ple amb 5.500 aficionats, una xifra que aquest dissabte esperen assolir els directius del club blaugrana.

En l'últim partit a casa del Llagostera davant el Tenerife (2-0) l'estadi Palamós-Costa Brava va presentar la pitjor entrada amb 1.758 espectadors. Ara, quinze dies més tard, les grades presentaran, presumiblement, el millor aspecte del curs amb l'arribada d'un Betis que, entre les penyes i els aficionats andalusos que hi ha a Catalunya, arrossega una extensa quantitat d'aficionats allà on van.

Amb una capacitat per a 6.000 espectadors, l'escenari dels partits del Llagostera, aquesta temporada, mai ha arribat a la meitat de l'aforament tot i la presència de conjunts atractius com els ex Primera Osasuna, Saragossa, Mallorca o Tenerife. La visita del Betis o el derbi amb el Girona estan marcats en vermell en el calendari de la presidenta Isabel Tarragó perquè canviï aquesta pobra tendència. Amb els poc més de mil socis que té el club, l'aspecte de les grades difícilment poden augmentar dels habituals 2.000 espectadors.