Per la porta gran. El Llagostera acomiada la primera temporada en tota la història del club a la Segona Divisió A golejant al camp d'un dels històrics del futbol espanyol, un triomf de mèrit tot i la intranscendència de la jornada. Imaz, Sergio León, Eloy Gila i Arturo van ser els autors dels gols dels llagosterencs a l'últim partit de la temporada. Durant gran part de la primera meitat el Llagostera va dominar el partit a Valladolid i va gaudir de les millors ocasions. Al minut 3, Jesús Imaz va enviar als núvols un xut a boca de canó a la sortida d'un córner. Poc després, al minut 10, Sergio León va fer lluir el porter local Raúl, que va desviar el xut amb una bona aturada. Els gironins gaudien de bones ocasions que no van materialitzar, com si que ho va fer el Valladolid a la primera que va tenir. Jonathan Pereira aprofitava una pilota morta a l'interior de l'àrea petita per desviar-la a l'interior de la porteria defensada per Moragón.

El gol va deixar una mica tocat al conjunt dirigit per Lluís Carrillo, que va intentar reaccionar gràcies a un Sergio León molt actiu en atac, que va tornar a posar a prova el porter local amb un bon xut des de la frontal. Per part local, només un xut de falta d'Òscar, desviat, va inquietar la porteria llagosterenca abans del gol de l'empat. Aquest va ser obra d'Imaz, al minut 40, després de driblar el porter Raúl amb molta qualitat i definir a porteria buida. Encara abans del descans, nova alegria per al Llagostera. Sergio León la va ficar a dins a la tercera. Va aprofitar una pilota morta al punt de penal per batre el porter local i donar l'avantatge als catalans al descans.

A la represa el Llagostera va sortir amb força i al minut 54, Eloy Gila va realitzar una gran jugada individual per posteriorment engaltar un xut ras i sec des de la frontal que va entrar a la porteria del Valladolid. La distància al marcador s'ampliava però quatre minuts després del gol d'Eloy, De Melo retallava distàncies rematant de cap un servei de falta lateral. A partir d'aquest moment començava la roda de canvis per part de tots dos equips, que no s'hi jugàven res, la qual cosa va suposar una baixada de ritme de partit que va provocar que cap dels dos equips gaudís de clares arribades ni ocasions de gol. De Melo, ja al minut 79, a punt estava d'empatar el partit però el seu cop de cap sortia fregant el pal de la porteria defensada per Moragón. Encara hi havia temps però per a una nova alegria llagosterenca. Al minut 86, Arturo sentenciava el matx amb el quart gol gràcies a una passada de la mort de Querol. El partit no va tenir temps per a res més i el Llagostera va aconseguir una victòria de prestigi a un dels camps més imponents de la categoria, el Nuevo José Zorrilla, per tancar una temporada històrica.

L'equip dirigit per Oriol Alsina i Lluíis Carrillo tanca la temporada a la novena posició a la classificació amb un total de 57 punts i pensant ja en una temporada a la categoria de plata del futbol estatal. Vacances més que merescudes per al Llagostera pensant ja en lapropera temporada que desitgen i esperen que sigui almenys tant o més bona que la que han realitzat aquest any, en la del debut a la categoria de plata.