La pretemporada segueix a bon ritme per al Llagostera, que avui (20.00) s'enfronta a l'Espanyol B en el que serà el segon partit de preparació de la temporada. Els jugadors d'Oriol Alsina segueixen acumulant entrenaments i ara tindran minuts de partit, després dels sumats fa uns dies a Palafrugell amb un altre equip de Segona Divisó B, l'Hospitalet, en un partit disputat el Josep Pla i Arbonès.

El partit d'avui també serà d'una alta exigència, davant un equip que va jugar fa dos dies davant el campió de Tercera, l'Ascó, però que té un important fons d'armari per anar fent rotacions. El matx es disputarà a la Ciutat Esportiva Dani Jarque de Sant Adrià del Besós i el Llagostera presentarà novetats respecte a l'últim amistós.

D'entrada, la única baixa confirmada pel partit serà Eloy Gila, que aquesta setmana es va confirmar que pateix una lesió que el deixarà fora de l'equip per les pròximes tres setmanes, veient perillar així la seva presència a l'inici de la competició oficial. L'equip té també una sèrie de jugadors, Juanjo, Enric Pi, Benja i Jesús Imaz que tenen problemes físics degut a la càrrega física d'aquesta pretemporada i que també són dubte pel partit d'avui.

L'únic fitxatge que podria debutar en el dia d'avui és el davanter Chumbi, l'últim en arribar a la plantilla llagosterenca. El partit davant l'Espanyol B ja es va disputar en la pretemporada de la temporada passada, amb el resultat final d'empat a un entre els blaugrana i els blanc-i-blaus.