Uns minuts abans de la tradicional roda de premsa prèvia, i ja després de l'entrenament que la primera plantilla havia celebrat per acabar de perfilar els últims detalls abans de rebre el Tenerife, el vestidor del Llagostera va conèixer l'emparellament per a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. Després d'eliminar l'Albacete en un partit que es va resoldre a la prórroga, el sorteig celebrat ahir al migdia havia de determinar el següent rival per als blaugrana. Serà el Saragossa i a l'estadi de La Romareda:?una veritable prova de foc que espera els gironins d'aquí a quatre setmanes. El duel està previst per al 14 d'octubre, encara que falta confirmar la data final i també quin serà el seu horari.

Oriol Alsina, encara que falten dies per al partit, va valorar el proper rival en l'anomenada «competició del K.O.», definint-lo com «un adversari molt complicat», «sobretot» si juga davant la seva afició a l'estadi de La Romareda. En aquest sentit, no va amagar que «hauria preferit jugar davant la nostra afició», afegint que «el rival ens era indiferent» i l'únic que volia era poder disputar la tercera eliminatòria al Palamós-Costa Brava. Si més no, Alsina va subratllar que «competirem al màxim per seguir vius a la Copa» amb la intenció d'arribar com més lluny possible:?«Una vegada ja ens vam plantar als setzens de final i això significa un gran premi econòmic i social per a qualsevol club».

Del Saragossa, va anar més enllà en la seva anàlisi:?«És un rival de màxim nivell que ha estat confeccionat, una vegada més, per estar a dalt. La temporada passada va anar de menys a més fins a col·locar-se entre els millors de la categoria. Té a Alfredo Ortuño, un gran jugador, i també un fons d'armari important». Encara que sobre el paper, el Saragossa sigui un rival que espanti, Alsina vol arribar lluny a la Copa perquè considera que aquestacompetició no molesta:?«En interessa en molts sentits. En l'econòmic, perquè ens dóna prestigi i perquè ens va perfecte. Farem un equip al cent per cent competitiu. Tan de bo estiguem moltes setmanes incòmodes amb la Copa. Això voldrà dir que anem passant les eliminatòries», va cloure.