El Rubí, de Tercera divisió, va eliminar ahir el Llagostera de la Copa Catalunya. Els blaugranes, com va admetre Oriol Alsina als vestidors, van rendir a un nivell molt baix i l'oportunitat que van tenir per reivindicar-se els jugadors del primer equip amb menys minuts va quedar desaprofitada. Els vallesans en van fer prou amb un solitari gol de Grau poc abans de la primera mitja hora de joc per plantar-se a les semifinals del torneig, en una jugada que neix d'un error del Llagostera en la sortida de la pilota, continua amb una pèrdua i acaba amb l'acció franca del davanter local per batre Ratti.

Alsina va situar a l'onze una combinació de jugadors del primer equip amb d'altres del filial com Dembo o Almendros. El Llagostera no es va sentir mai còmode a la gespa artificial de Can Rosés, com si l'eliminatòria de Copa Catalunya no anés amb ells. Amb prou feines els gironins van inquietar la porteria rival i, en canvi, el Rubí sí que va saber aprofitar a la perfecció la seva ocasió per avançar-se.

A la represa el Llagostera va mirar de fer un pas endavant. El tècnic va situar primeres espases com Pitu, Imaz, Juanto i Benja en busca de gols que permetessin capgirar l'eliminatòria, però aleshores l'equip va topar amb el porter local Bracons, sobretot en una acció de Peke i una altre de Jesús Imaz. En l'últim minut va ser Juanto qui, de xilena, va enviar al pal la pilota de l'empat. El Rubí, però, també hauria pogut fer el segon aprofitant que els blaugranes s'havien llançat a l'atac per intentar forçar, com a mínim, l'empat.

El Llagostera s'entrena novament avui pensant en la visita al Mallorca de diumenge en lliga. Dijous vinent disputarà partit de Copa del Rei a Saragossa.