El Llagostera s'ha classificat pels setzens de final de la Copa del Rei per segona vegada en la seva història -en l'anterior militava a Segona B i es va enfrontar al València- després d'assaltar aquesta nit La Romareda i guanyar el Saragossa per 1-2. Les aturades de Nico Ratti, avui titular, i un gol de Ríos Reina en l'afegit després que la pilota toqués en un defensa local i despistés el porter Manu Herrera, han sigut les claus. El partit ha començat amb un equip d'Oriol Alsina molt seriós, tot i que un penal d'Aimar a Ángel hauria pogut canviar el signe del partit. Per fortuna pels gironins, el davanter local l'ha enviat als núvols. Poc després Benja, al minut 13, ha fet el 0-1 i Chumbi hauria pogut fer el 0-2 uns instants més tard. Amb el marcador de cares el Llagostera ha tingut sempre sota control els aragonesos i en les poques arribades locals sempre apareixia Ratti sota els pals. El porter, però, només ha tingut un error, en la jugada de l'1-1, després de fallar en la sortida d'una centrada per la seva esquerre i deixar Ángel en posició franca per fer l'empat quan només faltaven un parell de minuts pel descans. A la segona part el Saragossa ha fet un pas endavant però sempre s'ha topat amb un Nico Ratti estel·lar o amb el travesser. Quan el partit s'encaminava cap a la pròrroga Ríos Reina s'ha escapat per la banda esquerre, s'ha desfet del marcador, i el seu remat l'ha desviat un defensa aragonés, despistant Manu Herrera i posant un 1-2 al marcador que ja no es podia moure de cap manera. Els blaugranes entraran avui en el sorteig dels setzens de final de la Copa i s'enfrontaran a un equip de Primera, a doble partit, dels que no disputen competició europea.