El Llagostera té dificultats per puntuar fora de casa, on encara no ha guanyat aquesta temporada, però una derrota com la d'avui no havia passat des dels temps que l'equip d'Oriol Alsina estava a Tercera Divisió. El Llagostera no ha competit aquesta tarda a Santo Domingo on l'Alcorcón li ha marcat cinc gols en quaranta minuts sense que els gironins tinguin capacitat de resposta. Al final un 6-1 que deixa el Llagostera amb deu punts vorejant les posicions de descens.

La primera meitat ha estat un autèntic malson per al porter del Llagostera Nico Ratti. Tot ha començat amb un penal de Samu sobre Fernando en el minut 8 que David Rodríguez ha convertit en el primer gol de l'Alcorcón. Ravzan ha marcat el 2-0 en el 17; David Rodríguez el tercer només dos minuts més tard; David Rodríguez hi ha tornat en el minut 35; i Oscar Plano ha fet el cinquè quan encara faltaven vuit minuts per al descans. La segona part no ha tingut història amb Oscar Plano marcant el 6-0 només de començar i Imaz fent el 6-1 en el minut 77.

Al final del partit, Oriol Alsina es va mostrar molt decebut i va assegurar que «és la pitjor primera part que ha fet el meu d'ençà que sóc entrenador»

6 - Alcorcón: Dmitrovic; Nelson, Djené, Fernando, Razvan (Collantes, m.64); Oscar Plano, Campaña (Máyor, m.61), Toribio (Fausto, m.57), Bellvis; Insa i David Rodríguez.

1 - Llagostera: Ratti; Masó, Fran Cruz, Jorge, Samu De los Reyes; Escassi, Emilio Sánchez (Tito, m.54), Imaz, Giva; Benja (Chumbi, m.62) i Juanto (David Querol, m.46).

Gols: 1-0: M.7 David Rodríguez (p.)M 2-0: M.16 Razvan; 3-0: M.17 David Rodríguez; 4-0: M.34 Oscar Plano; 5-0: M.36 David Rodríguez; 6-0: M.48 Oscar Plano; 6-1: M.76 Imaz.

Àrbitre: Alberola Rojas