El Llagostera ha perdut aquesta tarda al Nuevo Arcángel contra el líder Còrdova que n'ha fet prou amb un gol de Xisco al minut 31' i un altre de Víctor Pérez ja en l'afegit (91') per sumar la victòria (2-0). Els d'Oriol Alsina han fet un bon partit, però no han pogut mai igualar el matx, i encara menys capgirar-lo després d'acabar jugant amb 9 homes per les expulsions d'Aimar Moratalla en el minut 78, i de Giva en l'afegit (92'). D'aquesta manera, els llagosterencs continuen sense guanyar fora de casa a la lliga aquesta temporada, on només han sumat 1 punt de 27 possibles.

Amb aquesta derrota, els de la Costa Brava continuaran una setmana més en zona de descens, amb només 16 punts. El proper partit dels d'Oriol Alsina serà diumenge vinent 20 de desembre (17.00 h) al Palamós-Costa Brava contra el Mirandés en el què serà l'últim partit dels gironins aquest 2015.

- Fitxa tècnica

2 - Còrdova: Razak; Stankevicius, Rafa Gálvez, Deivid, Abel Moreno; Nando, Luso, Víctor Pérez, Fidel (Pedro Ríos, min. 73); Xisco (Raúl de Tomás, min. 83) i Florin (Markovic, min. 90).

0 - Llagostera: René, Masó, Fran Cruz (Chumbi, min. 73), Chus Herrero (Jordi López, min. 80), Aimar; Ríos (Giva, min. 60), Tito, Escassi, Pitu, Imaz; Benja.

Gols: 1-0, min. 32: Xisco; 2-0, min. 91: Víctor Pérez.

Àrbitre: Ruipérez Marín (Col·legi castellanomanxec), que va expulsar per doble groga a Aimar en el min. 78 i a Giva amb vermella directa en el 92 per agressió, per a amonesta als locals Luso i Stankevicius, així com els catalans Chus Herrero, Pitu i Imaz.

Incidències: Partit de la dissetena jornada de la Lliga Adelante, disputat a El Arcángel davant una mica més de 14.000 espectadors, amb terreny de joc en bones condicions.