En les últimes temporades a la Lliga Adelante, després de 16 jornades, no hi apareix cap equip amb pitjors registres de visitant que el Llagostera i el Bilbao Athletic. En la temporada 2013-2014, amb el Llagostera encara a Segona B, el Madrid Castilla no va aconseguir els primers punts a domicili fins a la jornada 16, en la victòria agònica al camp del Jaén (0-1). Aquell curs, el Sabadell no aconseguiria guanyar com a visitant fins a la jornada 19 però ja havia sumat més que aquest curs el Llagostera amb dos empats contra Girona i Alabès (1-1). Un altre exemple el trobem la temporada 2012-2013 amb el Guadalajara, que es va haver d'esperar fins la jornada 18 al camp del Múrcia (0-1) per cantar victòria fora de casa, si bé és cert que a la jornada setze ja havia aconseguit més que actualment el Llagostera, amb tres empats contra Alcorcón, Hèrcules i Mirandés. Aquell mateix curs, el Lugo no guanyaria lluny de Galícia fins a la jornada 17, amb el triomf per la mínima a Almeria (0-1). Abans, però, ja havia aconseguit 4 punts amb 4 empats.

Altres exemples de mals resultats a fora, els trobem la temporada 2011-2012, tot i que igual que en les mencionades anteriorment, cap equip havia sumat tan poc després de setze jornades. Aquell curs, el Girona no va aconseguir la primera victòria fora de Montilivi fins a l'abril, concretament a la jornada 35, amb un 2-3 a Sabadell. En tot cas, els blanc-i-vermells ja havien tret tres punts amb tres empats contra Almeria, Vila-real i Barça B, tots 2 a 2, fins a la jornada setze de lliga, per tant, dos punts més que els que té el Llagostera amb el mateix nombre de jornades a dia d'avui. I el curs 2010-2011, tampoc cap equip va sumar tan poc com a visitant en setze jornades. Aleshores, l'Albacete només va obtenir tres punts amb tres empats, i la primera victòria no la va aconseguir fins a la jornada 17 al camp del Numància (0-1).

Aquella mateixa temporada, el Ponferradina, només va guanyar un partit en tota la lliga com a visitant, en la jornada 8 al camp de l'Albacete (0-1). Fins a la jornada 16, només havia sumat 4 punts, amb la victòria ja esmentada i l'empat a Jerez (0-0). Aquella temporada (2010-2011), el Còrdova i Valladolid fins a la jornada 16 únicament havien sumat una victòria, i el Recreativo de Huelva no va guanyar el seu primer partit fora de casa fins el febrer amb un triomf al camp del Betis (0-1), encara que els números com en tots els casos ja explicats també eren millors que els del Llagostera, ja que l'equip andalús ja havia sumat cinc empats fins a la jornada setze. Aquell curs, el Girona també no va sumar el primer triomf com a visitant fins a la jornada 19. Va ser al camp del Barça B (1-2), però abans ja havia aconseguit tres empats.