Les lesions han estat una de les grans xacres del Llagostera. Jornada sí, jornada també, Oriol Alsina ha hagut de fer invents a l'hora de configurar la convocatòria de torn. Per una cosa o una altra, la infermeria mai ha quedat buida. Ara no és cap excepció i de blaugranes fora de combat n'hi ha més d'un. Sembla, però, que el panorama comença a millorar. Com a mínim, respecte a l'última jornada. Contra l'Elx, el Llagostera va haver de fer front a set baixes. Aquesta setmana, el número segurament es reduirà. Una gran notícia per Alsina, que si tot va bé ja podrà comptar de nou amb el defensa Jordi Masó i el migcampista Marcos Tébar.

El primer, amb una elongació a l'abductor, es va perdre el duel al Martínez Valero. Tampoc hi va jugar el madrileny per culpa d'una microruptura a la musculatura isquiotibial. A?tots dos se'ls havien diagnosticat dues setmanes de baixa, però sembla que, si tot va bé, podran estar a disposició per enfrontar-se aquest diumenge al Mallorca. Hi ha dies de marge i la seva evolució és bona, per la qual cosa no hi hauria d'haver problemes.

Més difícil ho tenen altres jugadors com Ríos Reina, Jordi López i José Carlos. A?tots ells se'ls ha de qualificar com a dubte i serà Alsina el que confirmarà, durant la prèvia, si algun d'ells està a disposició. Ríos es va haver d'aturar per diverses molèsties musculars i de mica en mica s'ha anat reincorporant, tot i que encara no treballa amb el grup. José Carlos, per culpa d'una microruptura muscular, encara en té per uns dies. El cas més clar és el de Nando Quesada:?el trencament dels lligaments encreuats del seu genoll esquerra l'han descartat clarament per diumenge.

Qui té opcions d'entrar a la convocatòria és Álex Cruz. Fitxat aquest últim mercat d'hivern, va lesionar-se a finals de gener. Una dolència muscular l'ha tingut fora de combat poc més d'un mes. Des de la setmana passada que ja s'entrena amb normalitat amb el grup. Li falta encara una mica de ritme, però està a total disposició del cos tècnic per, si cal, tenir minuts aquest cap de setmana.