Amb els dos gols de diumenge, el davanter del Llagostera Juanjo Expósito ja arriba als cinc gols amb els blaugrana. Una xifra que serveix per empatar al capdavant de la llista de màxims golejadors del Llagostera amb el reusenc David Querol. El càntabre, amb un gol a la Copa del Rei anotat a Palamós davant el Deportivo de la Corunya (1-2), és el pitxitxi en solitari dels llagosterencs amb sis dianes. Diumenge, Juanjo va obrir la llauna davant el Mallorca amb l'1 a 0 al minut 31 i va tancar i segellar el triomf amb el 3 a 0 al minut 61. En tots dos gols Juanjo va córrer a celebrar-ho cap a una zona de la tribuna per dedicar els gols a la seva filla Candela, que diumenge feia quatre anys. "Vaig dedicar els gols a la meva filla i amb els dits he fet el senyal de les quatre espelmes", va confessar el golejador del Llagostera. Pel capità del Llagostera el 3 a 0 davant un rival directe com el Mallorca va ser "un resultat merescut pel treball i esforç que estem fent perquè crec que mereixem tenir més punts dels que tenim". Quan falten 13 finals per acabar la Lliga, l'ex-Tenerife creu que l'empresa "és complicada però si seguim actuant així tindrem opcions fins al final".

Juanjo va tornar a marcar a la Lliga catorze partits després. El de Santander no marcava amb els del Gironès des del passat 28 de novembre quan els blaugrana es van imposar a l'Osca per 2 a 0. Com a capità i veu autoritzada, ?Juanjo, envia un missatge de calma i tranquil·litat. "Encara no hem fet res perquè seguim lluny de la permanència". Això sí, amb el triomf, ara tot es veu d'un altre color. "La sensació és una altra. Això fa un altre olor i ara cal no desviar-nos d'aquesta línia".

El golejador va voler expressar el seu parer amb les actuacions arbitrals. "En els anteriors partits s'ha parlat molt dels arbitratges i sincerament vull felicitar l'àrbitre dels partits contra l'Elx i el Mallorca". Juanjo conclou explicant que "no volem que ens regalin res sinó que ens tractin igual que a la resta per mirar d'assolir els nostres objectius".