El Llagostera continua engreixant jornada rere jornada, a domicili, uns números que l'estan condemnant a haver de creure en els miracles per aspirar a la salvació. Un dels greus problemes del conjunt d'Oriol Alsina és el dèficit golejador. Els llagosterencs són el segon pitjor realitzador de la Lliga juntament amb el Mallorca (26) i només el cuer Bilbao Athletic, amb 21 gols, presenta pitjors registres que gironins i balears.

Aquesta dada s'agreuja encara més a domicili, on el Llagostera és el menys golejador a domicili (7) i el més golejat (33). Els d'Oriol Alsina en els 16 desplaçaments realitzats només han estat capaços de fer 7 gols. Una xacra i una xifra que el converteixen en el pitjor realitzador a fora de casa. En l'última jornada al Nuevo José Zorrilla de Valladolid (3-0), el Llagostera va finalitzar el 10è desplaçament del curs sense fer cap gol, una mostra més que evident de la inoperància atacant lluny de la Costa Brava i que explica el zero de victòries en el caseller a domicili dels blaugrana.

Fins ara Montilivi ha estat l'únic escenari on el Llagostera hi ha fet més d'un gol, però això no va ser suficient per pescar-hi els tres punts (2-2). Aquell dia va ser l'única cop on els llagosterencs van ser capaços de celebrar més d'un gol. Les dianes en el derbi van ser obra de Jesús Imaz i de Juanto Ortuño, ara a l'Os Belenenses.