L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va destacar a la roda de premsa posterior el partit que "un penal inexistent" va decantar un partit on "el més just hauria estat l'empat a zero". "Els hem collat en defensa encara que era difícil generar perill. Tot i així les hem tingut i a la segona part Santamaría ha fet una de les parades de l'any". Tot i aquestes valoracions del partit, Alsina va assegurar que "després de treballar, s'inventen un penal que decanta el partit. Els àrbitres tenen dret a equivocar-se i amb això no hi podem fer res. A veure si algun dia s'equivoquen a favor nostre".

Com en la línia de tota l'expedició gironina, el penal "va ser inexistent" i el tècnic maresmenc va afegir sobre la jugada polèmica del partit que "una vegada més hem estat condicionats, ja hi estem acostumats. No és el mateix marxar amb un empat que amb una derrota i al final, a pesar del temps que s'ha perdut, només s'han afegit dos minuts".

Deixant de banda la polèmica actuació d'Eiriz Mata, l'àrbitre de l'ascens a Segona contra el Nàstic, el tècnic del Llagostera va destacar que "hem intentat fer bon futbol. Hem tornat a estar condicionats per les baixes, aquest cop d'Escassi i Querol i la lesió d'Emilio a la primera meitat també ha condicionat els canvis". De fet, els blaugrana van sortir sobre el terreny de joc d'El Toralín amb una idea de joc diferent a la de sortides anteriors. "Ho hem intentat amb jugadors de qualitat però no hem tingut sort ni hem acabat d'estar encertats". Per Alsina, l'encert i "algunes decisions a l'hora de fer l'última passada" no van ser encertades i això va contribuir que l'equip marxés cap a casa sense cap gol a favor.

"En molts moment del partit hem tingut el control del joc i de la possessió". I no només això, sino que el Llagostera va tenir bones ocasions per avançar-se al marcador abans del gol local, sobretot en una ocasió de Natalio que Santamaría va rebutjar només començar la segona meitat. "Ells tenen una molt bona defensa i Santamaría ha estat decisiu".

Ara, sense temps a lamentar-se, el Llagostera ha de començar a preparar l'important duel de dissabte que ve a Palamós davant el Bilbao Athletic però, com el mateix Alsina va confirmar a roda de premsa, estaran al cas del resultat de l'Osca aquesta tarda al seu camp. "En funció del resultat ho veurem d'una manera o una altra. El que hem d'aconseguir i que encara no ho hem fet, és encadenar dues victòries consecutives".

Fabri i la permanència

L'entrenador del Ponferradina, Fabri, va destacar al final del partit el que els números indiquen que són més a prop de l'objectiu. "Hem tornat a superar un rival directe. Hem eliminat a un equip a la classificació, el Llagostera ja queda molt lluny". Respecte el partit, el tècnic del conjunt d'El Bierzo va destacar que "hem merescut guanyar, hem estat superiors. El pas que hem donat avui és clau per aconseguir la permanència". L'entrenador local no va voler opinar sobre la polèmica jugada que va desnivellar el partit. "No sé ben bé si el penal ho era o no. El que si que sé és que els punts ens els hem merescut nosaltres".

Fabri González va destacar durant tota la roda de premsa el mèrit i la importància delavictòria del seu equip davant un rival directe. "Els jugadors són es autèntics protagonistes, els que poden salvar l'equip. Estem més a prop que mai de l'objectiu".