L'equip gironí ha empatat a un gol al camp del Numància, en un partit que s'ha posat molt coll amunt per culpa d'un penal inexistent que l'àrbitre ha xiulat a quatre minuts del final. El Llagostera ha gaudit de les millors ocasions d'un partit on els d'Oriol Alsina necessitaven sumar els tres punts per seguir escalant cap a la permanència.

Ha estat a la segona meitat quan els gironins han gaudit de les millors ocasions del partit, sobretot amb dues grans arribades de Benja i Imaz que no han sabut resoldre. Semblava que el Llagostera tornava a tenir poca punteria, però que podia ser el dia d'aconseguir la primera victòria a domicili.

Tot s'ha girat en contra al minut 84, quan l'àrbitre ha xiulat un penal molt rigurós a favor del conjunt sorià que Julio Álvarez ha convertit en el primer gol del duel. Tot i les protestes i indignació, el Llagostera ha seguit lluitant per sumar un punt i ho ha aconseguit a l'últim segon del partit, al minut 94, quan Natalio enviava a l'escaire de la porteria del seu ex equip.

Un punt amb un sabor més dolç pel Llagostera, que ha marxat discutint a l'àrbitre la polèmica decisió de xiular la pena màxima. Amb aquest punt, els llagosterencs en sumen 32 i es col·loquen provisionalment a quatre punts de la salvació.