Satisfet per la desena victòria de la temporada i per passar d'estar de set a quatre punts de la salvació. Així va fer acte de presència a la sala de premsa de l'estadi palamosí el tècnic del Llagostera, Oriol Alsina. El maresmenc va començar la valoració del 2 a 0 davant l'Oviedo explicant que "a casa estem molt bé i els últims sis partits a fora també, exceptuant a Osca i Valladolid".

La victòria d'ahir va ser, segons Alsina, "molt complicada perquè ens enfrontàvem a un equip preparat per fer el play-off o pujar directament a Primera", afegint que els seus jugadors, "han sabut interpretar perfectament el que necessitàvem". El d'Arenys va destacar que "teníem baixes importants, com Escassi i Tébar, però els que han sortit ho han fet molt bé, mostrant-nos compactes en tot moment".

L'entrenador dels gironins va dir que "hem fet la millor primera part a l'estadi i potser el resultat abans del descans ha estat un pèl curt". Alsina creu que el mèrit del triomf és molt gran "perquè l'Oviedo farà segur el playoff, però crec que els hem sorprès amb jugadors molt ofensius com Imaz, Natalio o Juanjo". A més a més, el director esportiu dels blaugrana va lloar "el treball defensiu de l'equip perquè a la segona meitat l'Oviedo ens ha apretat perquè volien guanyar".

El fet de retallar punts amb rivals directes, significa veure amb més positivisme la classificació. "El més important és que guanyem nosaltres perquè si no ho fem no servirà de res", va dir Alsina, reconeixent, però, que "si els altres rivals directes no guanyen, com ha passat, i retallem la distància als quatre punts, fa que tot sigui possible". L'entrenador dels gironins també va destacar el fet que l'Almeria "encara hagi de passar per Palamós i que tres dels cinc partits que resten siguin a casa", tot plegat, amb el suport "del jugador número dotze que fa que tot sigui més fàcil", com és l'afició que es va tornar a desplaçar fins a l'estadi palamosí. En total, 3.099 espectadors van presenciar el duel.

"Ruymán portava un any sense jugar i li falta ritme de partits, per això té un mèrit doble", va dir Alsina destacant el treball del canari,que va jugar de titular per primer cop aquesta temporada, "contra una de les tres millors davanteres de la categoria". A l'onze titular d'ahir, sis dels jugadors que van saltar d'inici a el Alcoraz eren cares noves i cinc d'ells van ser a la grada. Qüestionat per si això era un càstig, Alsina va dir que no. "Simplement tinc 24 jugadors que durant la setmana lluiten per poder jugar i sí que el que està més afortunat diumenge té opcions, però qui treballa i competeix als entrenaments té més oportunitats". El maresmenc va raonar-ho un xic més dient que "els jugadors que hi havia a la grada tranquil·lament poden ser titulars el proper diumenge contra el Còrdova".