Content, exterioritzant la seva alegria i abandonant el camp amb els punys enlaire. Després d'alliberar tot el patiment acumulat, l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, va fer acte de presència a la sala de premsa per explicar que davant el Còrdova "només hi havia dues opcions: guanyar o guanyar i ho hem fet davant l'equip que més dificultats ens ha posat a casa nostra". Alsina va reconèixer que "l'1 a 0 d'abans del descans no ha sigut just perquè el Còrdova ha arribat més vegades que nosaltres, però, en el futbol qui la fica a dins és qui guanya". El tècnic maresmenc va reconèixer que "a la segona meitat vam rectificar tàcticament amb un trivot i no hem patit com ho havíem fet a la primera", segons Alsina, tombar a un dels altres grans de la Lliga "té un mèrit extraordinari perquè el Còrdova és el millor equip que ha passat per Palamós". Hi ha qui diu que qui perdona ho acaba pagant, en aquest sentit, les ocasions desaprofitades pels d'Oltra en els primers minuts van ser clau, a més a més, Alsina opina que "amb el gol d'Imaz els nostres jugadors han crescut psicològicament i els del Còrdova han baixat", l'entrenador d'Arenys de Mar creu que "a la segona meitat els meus jugadors han estat esplèndids, teníem a sis jugadors que durant tota la setmana no han pogut entrenar i alguns han jugat infiltrats", per això, Alsina va explicar que "ha sigut una victòria èpica davant un rival que es mereix entrar al play-off".

Una vegada més, el director esportiu del Llagostera va lloar l'esperit de sacrifici dels seus homes, "han acabat morts, s'hi han deixat la vida i en lluita i entrega han rendit per sobre de deu". L'entrenador dels gironins va repassar els excel·lents números a casa dient que "en els últims sis partits a casa hem fet 13 gols i només n'hem rebut dos i més davant el millor equip que ens ha visitat". Ahir els llagosterencs van aconseguir per primera vegada aquesta temporada encadenar dues victòries consecutives, Alsina va lamentar que "la distància continua a quatre punts perquè els resultats dels rivals no han acompanyat", tot i això, el tècnic del Llagostera assegura que "tothom està convençut que podem salvar la categoria perquè si agafeu els últims deu o onze partits som un equip de play-off". De la positiva resposta del públic, ahir rècord d'espectadors amb 3.568 aficionats, Alsina va qualificar la millor entrada del curs de "determinant perquè ens han ajudat moltíssim".

De la seva banda, el tècnic del Còrdova, José Luis Oltra, va marxar decebut de Palamós "perquè el meu equip va començar molt bé, gaudint d'ocasions i dominant, el Llagostera no passava del mig del camp i el teníem dominat", una situació que, segons Oltra, va canviar "amb una acció de contraatac que Imaz va definir". Finalment va definir l'1 a 0 "com un resultat injust, però en el futbol manen els gols i el Llagostera amb una oportunitat n'ha tingut prou".