«En René ha estat molt encertat», va admetre Oriol Alsina minuts després del 0-0 contra el Mirandés de dissabte que ha deixat el Llagostera a 3 punts de la salvació a manca de 9 punts per jugar-se. Fer gols dóna punts però no rebre'n també i a la porteria del Llagostera en aquest tram final de Lliga és difícil que hi entrin pilotes. El bon moment de René Román, com recentment ha succeït amb els gols d'Imaz o Natalio, és pur oxigen per a un Llagostera que es resisteix a plantar la bandera blanca de la rendició. El porter andalús no ha rebut cap gol en els darrers tres partits (337 minuts) i només n'ha encaixat set en els últims nou.

Tot i la decepció viscuda a Miranda de Ebro per haver desaprofitat l'ocasió de retallar més punts a causa de les ensopegades dels rivals directes Mallorca i Ponferradina, els llagosterencs poden donar gràcies a les intervencions del porter gadità perquè una vegada més van servir per esgarrapar un empat vital. Bona part de la culpa del punt sumat a Anduva va ser a causa de la bona feina de René. El porter andalús ha resultat clau en els darrers tres partits del seu equip mantenint el zero a la porteria dels del Gironès, (2-0) davant l'Oviedo, (1-0) contra el Còrdova i l'empat sense gols d'Anduva. Sota pals, l'exJaén és tota una assegurança de vida que dóna confiança a la resta de l'equip i amb René, els seus companys saben que els rivals tenen un mur difícil de batre.

La ratxa d'imbatibilitat del porter del Llagostera s'enfila als 337 minuts. Aaquest és el període de temps que ha passat des del 30 d'abril quan en un mal inici de partit a Osca on va encaixar un tres a zero en 23 minuts.

Entrades a 5 euros

Amb vista a la trascendència del partit de demà i per tal que hi hagi un bon ambient, el club ha fixat les entrades a un preu únic de 5 euros per a qualsevol zona de l'estadi. Les entrades només es podran comprar a les taquilles, que s'obriran dues hores abans del partit. El club ja va informar que tota la recaptació que es faci en aquest partit serà destinada al Sabadell, club que pateix greus problemes econòmics.