Ja sigui per les facilitats que ha donat la directiva d'Isabel Tarragó de regalar entrades a tothom que veiés cartells anunciadors dels partits del Llagostera i entressin dins a les botigues a demanar-ne, o bé per l'emoció d'uns partits decretats com a finals a causa de la transcendència dels punts en joc, el cas és que l'afluència d'espectadors a les grades de l'estadi Palamós-Costa Brava ha experimentat una crescuda més que evident i positiva en el tram final de la Lliga. Això ha fet que es passés dels una mica més d'un miler d'espectadors de la primera volta als més de 3.000 en la recta final de la competició.

A principis de temporada, al soci i afeccionat blaugrana li costava apropar-se al recinte palamosí i les entrades superaven per ben poc el miler d'espectadors. Tot i l'entitat dels rivals, per exemple per veure l'Alabès només hi havia 1.115 aficionats, el Tenerife 1.428, l'Elx 1.328, l'Osca 1.148. El súmmum de la minsa presència d'espectadors al Palamós-Costa Brava va arribar a principis del mes de setembre quan en la primera eliminatòria de la Copa del Rei, només 812 aficionats van presenciar el duel davant l'Albacete.

Aquesta pobra tendència de la primera volta va canviar espectacularment en el segon tram del campionat. A partir del derbi davant el Girona es va produir el canvi i el tret de sortida a les millors entrades del curs. Des d' aquell dia la veu per megafonia que en el transcurs de la segona meitat informa del nombre d'aficionats no ha parat de créixer. Contra l'equip de Pablo Machín, tot i no arribar als 3.000, els 2.628 aficionats van suposar la millor entrada de la temporada a Palamós i posteriorment la xifra ha anat in crescendo. Davant el Mallorca (3.028), Alcorcón (3.112), Bilbao Athletic (3.156), Oviedo (3.099), Còrdova (3.568) i en el darrer partit a l'estadi contra l'Almeria (3.512). Únicament va existir un parèntesi que ha provocat que dels més de 3.000 espectadors es baixés als 2.119, va ser fa quatre jornades quan la pluja va espatllar la visita del Nàstic, un duel que s'esperava que superés tots els rècords d'assistència pel morbo sorgit arran de l'enemistat sorgida a causa del polèmic play-off d'ascens a Segona A entre gironins i tarragonins.

L'últim partit a casa del Llagostera serà la darrera oportunitat per ovacionar els d'Alsina i agrair-los l'experiència viscuda de dues temporades a l'elit lluitant frec a frec contra gegants. Serà un dissabte marcat pel comiat a la Segona Divisió A i també pel de molts jugadors al club. Demà passat, el Llagostera dirà adéu de l'afició en un últim duel a l'estadi palamosí davant el Saragossa (20.30). Tot i la intranscendència dels punts després de consumar-se el descens a Segona B diumenge passat a Butarque (2-0) i al fet que en aquesta ocasió no hi hagi repartiment d'entrades gratuïtes, la directiva, cos tècnic i plantilla del Llagostera esperen que les grades facin patxoca i goig per donar un últim adéu als jugadors abans d'emprendre el camí cap a la Segona B.

Mentre els gironins no s'hi jugaran res, els aragonesos buscaran certificar l'accés al play-off. El tècnic Lluís Carreras tindrà les baixes segures per lesió de Culio i Vallejo i del porter Bono, concentrat amb la seva selecció.