El Llagostera-Saragossa de dissabte es pot definir, si fa no fa, com una mena de «final intrascendent». Mentre que a uns els va la vida, amb la classificació per al play-off d'ascens a Primera en joc, als altres ja només els quedarà l'honor d'acomiadar l'any i també la categoria de la millor manera possible. Després de confirmar de manera matemàtica el descens a Leganés el passat cap de setmana, l'única motivació possible per al Llagostera és la de tancar la lliga amb una alegria per a la seva afició. Tot i això, el Palamós-Costa Brava serà més hostil que mai. No només perquè no s'espera una gran entrada d'aficionats blaugrana, sinó perquè es preveu que uns 700 seguidors del Saragossa es faran sentir des de la graderia.

Perquè els aragonesos se la juguen. Depenen d'ells mateixos per jugar la promoció i, amb 64 punts i a la quarta posició, ho tenen tot de cares per aconseguir-ho. Tanmateix, una derrota sumada a una combinació determinada de resultats els podria deixar fora de les sis primeres places. Ho sap l'equip i també l'afició, que aprofitarà les 700 entrades de les que disposa per fer seu el Palamós-Costa Brava. La Federació de Penyes ja ha venut 300 entrades i el club en va rebre un altre paquet de 400 que segurament s'esgotarà.

Empès per l'afició, motivat per l'objectiu del play-off i també en un bon moment arribarà el Saragossa. Un equip que no perd a fora des de fa dos mesos:?l'última derrota va ser el 2 d'abril al camp de l'Elx (2-1). A?més, el tècnic Lluís Carreras disposa de gairebé tota la plantilla, un fet que no s'ha produït pràcticament en tota la temporada. El central Vallejo per lesió i el porter Bono, convocat amb el Marroc (jugarà un partit avui mateix) són les úniques baixes confirmades. Culio, que semblava descartat fa uns dies, ja s'entrena amb el grup i podria viatjar.

Al vestidor aragonès ningú se'n fia ni un pèl del Llagostera. Es va encarregar de confirmar-ho ahir el central Rubén González, qui definia el duel de Palamós com a «súper important» per al seu equip. «Serà molt difícil guanyar allà. Que ells hagin descendit no vol dir que ens ho hagin de posar fàcil. El Llagostera no s'hi juga res i sortiran sense cap mena de pressió. Hem de respectar el rival;?segur que tenen l'orgull ferit i estaran amb ganes d'acomiadar-se amb una victòria», va dir.