Avui fa dos anys, la UE Llagostera escrivia una de les pàgines més glorioses de la seva història. El dissabte 21 de juny del 2014, un Municipal de Llagostera ple fins a la bandera embogia amb un gol de Nuha que situava els del Gironès a la Segona Divisió A. El gol de Nuha a la pròrroga va provocar el deliri a les grades del Municipal llagosterenc, el 3-1 davant el Nàstic de Tarragona posava al mapa un petit poble del Gironès d'escassament una mica més de 8.000 habitants. La fita va ser majúscula perquè de la mà de l'artífex Oriol Alsina, l'escalada imparable cap amunt no tenia fi i el Llagostera passava, en qüestió de només nou anys, de jugar en camps de terra a Regional a fer-ho a l'elit i en estadis històrics i de capacitat inimaginables per als gironins com el Benito Villamarín, el Sadar, la Romareda, entre d'altres.

Dos any després, el Llagostera iniciarà un nou cicle de nou a Segona B amb una plantilla ben renovada. Dels herois que aquella tarda del 21 de juny del 2014 van assolir la proesa de l'ascens, en queden ben pocs. Aquell dia i contra el Nàstic, els blaugrana van saltar a la gespa del Municipal amb Moragón, Aimar, Valho, Òscar Álvarez, Enric Pi, Jordi López, Àlex Cruz, Pitu , Chamorro, Gila i Tarradellas. A banda d'aquests onze escollits, a la segona meitat també van tenir l'oportunitat de viure en primera persona l'alegria de l'ascens Jordi Masó, Tito i Nuha que va rellevar Chamorro al minut 73 i va marcar el definitiu 3 a 1 al minut 91. D'aquell equip ja només queden a la plantilla Moragón, Masó i Ratti, a més a més de Gila i Nuha, que tornaran després de la cessió al Sabadell i l'Elx Il·licità respecticament.

El club va fer oficial ahir l'estat de la plantilla actual amb el llistat de jugadors que no continuaran a Segona B, que són René, Aimar, Edu Oriol, Chus Herrero, Jorge García, Ruymán, Escassi, De los Reyes, Ríos, Querol, Imaz, José Carlos, Fofo, Juanjo Expósito, Benja, Natalio, Jordi López, Emilio Sánchez, Chumbi i Tébar. A més a més, ja són conegudes les sortides d'Álex Cruz (Melilla), Pitu (Pune City) i Tito Ortiz (negocia amb el Maccabi Petah Tikva) a qui el club no ha posat impediment al seu adéu malgrat tenir contracte amb vigor. D'aquesta manera, la plantilla actual del Llagostera la formen Moragón, Ratti, Masó i Quesada, que continuen, a més a més de Nuha, Gila, Rovirola i Barnils, que tornen després de les seves cessions. El de Cornellà ha jugat al Fuenlabrada, mentre que el manlleuenc encara està disputant la fase d'ascens a Segona A amb el Sevilla Atlètic. També està en competició encara Nuha, que lluita per pujar a Segona B amb el filial de l'Elx.