Trucs per refredar begudes ràpidament

Les tècniques per refredar refrescos i ampolles en un tres i no res

Que la calor no escalfi les teves begudes

Com haig de refredar les begudes ràpidament?

Com haig de refredar les begudes ràpidament? / getty images

Eva Remolina / AMIC

Refrescar una beguda en un tancar i obrir d'ulls és necessari en moltes ocasions, especialment quan tenim convidats a casa o en els dies calorosos d'estiu quan la set, és insuportable. Si bé és cert que el temps pot ser el millor aliat en aquest procés, hi ha diverses tècniques i trucs que poden accelerar significativament el procés de refredament. En aquest article, veurem algunes de les formes més eficaces per a fer-ho.

Les tècniques per refredar les begudes

Gel i Aigua Salada

Aquesta tècnica és una de les més ràpides. Omple un recipient gran amb gel i afegeix una mica de sal. Submergeix la teva beguda en aquesta mescla. La sal fa que el punt de congelació de l'aigua baixi, augmentant la velocitat de refredament de la beguda.

Tovalloles humides

 Embolica la beguda en una tovallola o un drap humit i col·loca-la al congelador durant uns 15-20 minuts. L'aigua de la tovallola s'evaporarà, absorbint la calor de la beguda i refredant-la més ràpidament. 

Les tècniques per refrescar les begudes

Les tècniques per refrescar les begudes / Racool_studio

Remullar en aigua freda

Omple un recipient gran amb aigua freda i gel i submergeix-hi la teva beguda durant uns minuts. Aquesta tècnica és perfecta per a begudes en llaunes o ampolles de vidre.

Agitar la beguda en glaçons

Quan submergeixis la beguda en un recipient gran amb glaçons, agita-la suaument durant uns minuts. El moviment accelerarà el procés de refredament. També funciona si en comptes d'agitar-la la fas voltar.

Utilitzar glaçons grans

 Empra glaçons de gran mida en lloc de petits. Aquests glaçons grans refredaran la beguda més ràpidament i evitaran diluir-la massa ràpidament.