La Policia Local de Palafrugell atrapa un conductor begut que circulava sense un dels pneumàtics del davant. Amb desperfectes greus, va fer diversos quilòmetres només amb la llanta a una de les rodes. Els agents van interceptar el cotxe al carrer Mestre i Sagrera del municipi gràcies a la col·laboració ciutadana.

El conductor, aturat a la zona de la gasolinera BP, conduïa sota els efectes de l'alcohol.

El resultat final de la prova d'alcoholèmia triplicava el límit permès. Els agents van realitzar el test, amb un resultat de 0,65 mg/l d'aire expirat, quan el límit que permet la circulació està situat actualment als 0,25 mg/l. El conductor superava aquesta xifra per quasi tres vegades més. El mateix conductor va informar la policia que venia de Figueres i que durant el trajecte havia perdut el pneumàtic després de xocar contra una mitjana de formigó.

Altres infraccions

Segons un informe recent de la Policia Local del municipi, el cos de policia va detectar un total de 37 infraccions de trànsit al llarg de 15 dies de dispositiu. A banda de les infraccions, els agents van detectar un total de 60 conductors i conductores que van ser alertats pels agents per manipulacions de mòbil al volant.

En aquella ocasió, a principis de desembre, el cos local es va centrar a controlar irregularitats en conducció, com pot ser l'ús del telèfon mòbil, encendre un cigarret i ajustar la ràdio. Tal com contemplava el document, les distraccions per les noves tecnologies són considerades com un factor de risc a la conducció.