La fiscal demana 12 anys de presó i 5 més de llibertat vigilada per a un veí del Far d'Empordà acusat de seduir la seva fillastra menor d'edat. Segons l'escrit de conclusions provisionals, Alfonso F. B. va "engalipar" la nena fent-li creure que estava enamorat d'ella fins que va aconseguir que la menor accedís a mantenir relacions sexuals amb ell quan tenia 12 anys. Els abusos es van allargar dos anys, quan la mare de la nena va descobrir que la seva filla i el seu home eren amants i va denunciar els fets. La fiscal també demana que l'acusat no es pugui apropar a la nena durant 10 anys i que la indemnitzi amb 30.000 euros. El cas arribarà a judici a finals d'aquest mes a l'Audiència de Girona.

L'escrit de conclusions provisionals del ministeri fiscal recull que l'acusat es va casar amb la mare de la víctima el maig del 2010. La dona, que és d'origen colombià, tenia una filla menor d'edat que vivia al seu país d'origen. Quatre mesos després del casament, la nena es va traslladar a viure amb la parella al domicili familiar del Far i l'acusat va assumir "les funcions pròpies d'un pare". En aquell moment la nena tenia 11 anys.

"Des que la menor va iniciar la convivència amb ells, l'acusat es va sentir atret sexualment per la menor", apunta la fiscal que assenyala que amb l'objectiu de satisfer els seus "desitjos libidinosos" va "engalipar" la nena fent-li creure que s'havia enamorat d'ella. Entre les tècniques de seducció hi havia cartes d'amor. Així, sosté la fiscal, va aconseguir que la menor accedís a ser l'amant. "El processat no va utilitzar violència ni intimidació per mantenir relacions sexuals amb la nena", recull la fiscal.