La sidreria Txot's va acollir ahir al vespre l'acte de presentació d'un grup ciutadà de suport "Compromesos amb Figueres" al candidat del PSC a Figueres, pere Casellas. Com ja van fer abans de les eleccions de 2011 una "plataforma desvinculada del món polític" s'ha unit per recolzar a l'alcaldable i elaborar un manifest que ahir va llegir una de les integrants, l'escriptora, Mònica Soler Ranzani. El document reclama millores a la ciutat tant en l'àmbit formatiu com en el de la seguretat i critica també el dèficit en infraestructures esportives. Casellas, per la seva banda, va criticar durament la gestió de l'actual equip de Govern de CiU a qui va acusar malbaratar recursos públics i d'haver fet mal a a ciutat.

"Per això nosaltres tenim un projecte. Un projecte que no és d'una sola persona sinó d'un equip. Tenim una ciutat molt colpida per al crisi però, en canvi, amb uns impostos que no es corresponen amb els serveis que tenim",va dir el candidat. També va criticar durament els projectes que no s'han portat a terme com el parc de les confessions o els diners gastats en "l'antic bingo".

Casellas va acusar CiU de practicar l'"amiguisme" amb el cànon del Montessori i va referir-se a la "corrupció" recordant la imputació del regidor, Manel Toro, pel cas Manga.