Una masia d'Ordis del segle XVI acollirà aquest cap de setmana la segona edició del Nadal Market en el qual a través d'una cinquantena d'expositors es posaran a la venda productes d'artesania, alimentaris, de roba, complements o música, entre altres. Està organitzat per SomniD4 que aposta per crear espais on diverses persones puguin exposar i vendre un ventall de productes i donar sortida a les seves creacions.

El mercat obrirà les portes a les onze del matí i fins les deu del vespre el dissabte, mentre l'endemà tancarà dues hores abans. A l'interior de la masia hi haurà expositors diversos per comprar des de bijuteria a roba, però també s'hi podran fer degustacions. A l'exterior hi haurà una part de menjar amb diversos Food trucks (furgonetes WG, caravanes decorades que oferiran entrepans de botifarres, creps i patates). També hi haurà tallers de maquillatge per als més petits i música a càrrec del conjunt Buena Onda i de Jep Perxés.

La primera edició del mercat es va celebrar l'Hotel rural Mas Falgarona d'Avinyonet de Puigventós que estava tancat i es va obrir per dur a terme la iniciativa redecorant de Nadal els espais interiors i exteriors de l'establiment. Els organitzadors volen portar-ho a terme cada any en un lloc diferent i per això l'emplaçament és per aquesta edició al Mas Roig d'Ordis.