Dos homes han estat detinguts acusats de traficar amb heroïna i cocaïna a la Jonquera i en altres localitats frontereres amb França, segons ha informat la Guàrdia Civil.

Els dos homes van ser capturats el passat 11 de maig quan preparaven la droga per a la venda en un bosc pròxim a la carretera N-II, entre les localitats de la Jonquera i Capmany.

Els agents, que investigaven el tràfic d'estupefaents a la zona, van descobrir els dos homes ocults darrere d'uns arbustos que, en ser sorpresos, van intentar sense èxit fugir a peu i, posteriorment, es van resistir a la detenció, de manera que tots dos van haver de ser reduïts.

Al lloc on hi havia els presumptes narcotraficants s'hi van trobar 58,7 grams de cocaïna, 187 d'heroïna i 250 de substàncies per tallar la droga, així com una bàscula digital, unes tisores i retallades de plàstic per embolicar les dosis.

Per tots els fets anteriors, la Guàrdia Civil va detenir els dos homes, tots dos de nacionalitat gambiana, per un suposat delicte contra la salut pública per tràfic de drogues i pels de desobediència i resistència a agents de l'autoritat.

Les diligències i els detinguts, juntament amb el material confiscat, van ser posats a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres (Alt Empordà).