06 de agost de 2016
06.08.2016

"Digues no; les vendes il·legals al carrer són prohibides"

Generalitat, Ajuntament i comerciants fan una campanya conjunta perquè no es comprin productes

08.08.2016 | 07:18
Els "top manta" aquesta setmana al passeig de Santa Margarida.

"Digues no; les vendes il·legals al carrer són prohibides". Aquest és l'eslògan principal d'uns cartells en diferents idiomes que l'Ajuntment de Roses repartirà, sobretot a la zona del passeig de Santa Margarida, per recordar als turistes que les vendes dels manters "són il·legals".
La campanya l'ha elaborat la direcció general de Comerç i l'Agència Catalana del Consum i pretén conscienciar dels perjudicis que genera en tots els àmbits la venda il·legal que s'estén per diverses localitats durant la temporada d'estiu i va adreçada als potencials compradors.
La campanya conjunta de la Generalitat, l'Ajuntament i els comerciants és un dels fruits de les reunions que van començar el mes de juliol i que han reunit representants dels diversos sectors implicants. Els ajuntaments de Barcelona, Roses, Castelldefels, Salou i Sitges han participat en un grup de treball per avaluar les possibilitats de combatre la venda il·legal en els municipis més turístics i buscar fórmules per acabar amb el conflicte. Algunes propostes acordades ja s'apliquen com la pressió policial sobre els venedors que han portat a que hagin demanat a l'Ajuntament negociar.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook