11 de agost de 2016
11.08.2016

Roses prorroga el contracte de neteja a Rosesnet un any mentre es prepara el canvi

El motiu és disposar de temps per acabar de preparar el nou

12.08.2016 | 07:22

L'Ajuntament de Roses ha prorrogat els serveis a l'empresa municipal de neteja de residus sòlids, urbans i de neteja viària, Rosesnet, fins al desembre de 2017 per tal de preparar el canvi motivat per la finalització del contracte. El regidor d'Infraestructures i Serveis Públics, Josep?Maria Fernández, va explicar que s'ha volgut preparar a última hora perquè aquests contractes han d'estar molt actualitzats «perquè tot varia».

La concessió actual va entrar en vigor fa quinze anys, el gener de 2001. Acaba el gener de 2017 però s'ha allargat un any. Al darrer ple es va aprovar un canvi dels estatuts de l'empresa per tal d'allargar el contracte. El motiu és disposar de temps per acabar de preparar el nou contracte. La pròrroga va tenir el vistiplau del govern (CiU i GdP), del PP i ERC.

La regidora d'ERC, Verónica Medina, va apuntar que ara podria ser el moment de debatre el model de gestió de residus i valorar diferents opcions.

L'alcaldessa, Montse Mindan, per la seva banda, va recordar que aquest tipus de concursos són complicats perquè s'han de fer unes bases per al concurs molt acurades.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook