24 de setembre de 2016
24.09.2016

L'escola Montserrat Vayreda de Roses aixeca la nova estructura

La previsió és que el nou equipament es pugui posar en funcionament el curs 2017-2018

26.09.2016 | 07:12
Els representants de les administracions i l´obra durant la visita d´ahir.

Les obres de construcció de la nova escola Montserrat Vayreda de Roses, que es va iniciar el mes de maig passat, estan avançant en l'aixecament de l'estructura mantenint així les previsions establertes.
L'edifici de nova planta constarà de 3.300 m2 construïts en dos nivells. La planta baixa allotjarà l'espai destinat a aules, lavabos, magatzems, despatxos i sales destinades a administració i professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. El nivell inferior estarà destinat a gimnàs i vestidors. Oferirà dues línies d'endenyament i compta amb un pressupost de 4,1 milions d'euros.
El conjunt disposarà també amb porxos destinats tant a educació infantil com a primària, patis i espai de jocs, un espai d'horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2.

Seu definitiva
El nou centre estrenarà la seva seu definitiva l'any vinent, durant el curs 2017-2018.
Ahir al matí el delegat d'Ensenyament a Girona, Josep Polanco, va fer una visita d'obres a l'espai acompanyat de la regidora d'Ensenyament, Anna Jorquera, la directora de l'escola, l'inspectora del departament i l'equip constructor.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook