Un incendi al quadre elèctric de la planta baixa d'un dels edificis del sector Delta Muga d'Empuriabrava va obligar ahir a confinar una vintena dels veïns per evitar que amb el fum, que es va propagar ràpidament pel bloc de catorze plantes, s'intoxiquessin. En l'incident hi van participar fins a set dotacions dels Bombers, Mossos, Policia Local i tècnics de la companyia que treballaven ahir per restablir-hi el servei. Les flames no van obligar a fer cap evacuació ni van provocar cap ferit. L'alerta es va donar pocs minuts després de les dotze del migdia i cap a dos quarts de tres es retirava el darrer comboi dels Bombers.

Els fets es van iniciar just al migdia i van provocar una forta expectació a la zona. El fum negre es podia veure des de diversos punts de la població. De moment, se'n desconeixen les causes però se sap que l'incendi es va iniciar al quadre elèctric de l'edifici, que va quedar completament calcinat. El fum provocat pel foc es va estendre ràpidament cap a dalt de l'edifici, que té fins a catorze plantes. Això va provocar que els efectius de seguretat confinessin els inquilins a l'interior de les seves cases per evitar que el fum hi entrés. Malgrat això, no es va evacuar ningú ni tampoc hi va haver ferits ni més danys materials.

L'alcalde, Salvi Güell, va explicar que hi havia una vintena de veïns i que quan es van haver extingit les flames es va visitar pis per pis per comprovar que no hi havia desperfectes. L'edifici, que es troba situat al carrer Delta Muga, es va quedar sense subministrament elèctric i de gas i els tècnics d'ambdues companyies es van desplaçar a la zona per intentar resoldre-ho.