Un veí de l'Escala d'uns 76 anys va ser assaltat ahir violentament a l'avinguda Ave Maria quan dues dones van baixar d'un vehicle i van començar-lo a colpejar. Van robar-li un braçalet d'or i van fugir. Els Mossos i la Policia Local van detenir poc després quatre persones -tres dones i un home- totes d'origen romanès, d'entre 20 i 28 anys, veïnes de Santa Coloma de Gramenet. Les dones tenien antecedents per fets similars.

El robatori va passar cap a tres quarts de sis de la tarda. Els agressors viatjaven en un Opel Astra que es va aturar al costat de la víctima en un carrer molt concorregut de la població. Això no els va frenar perquè baixessin dues joves i comencessin a agredir violentament a cops el veí de l'Escala, a qui haurien acabat tirant a terra. Van arrancar-li un braçalet i van fugir. L'home presentava, segons les fonts, almenys cops al cap, amb un tall a la cara i al braç. Va ser traslladat al CAP de la població.

Els Mossos van muntar un dispositiu policial activant quatre patrulles, entre elles les mixtes de Mossos i Policia Local. Poc després de l'incident es va interceptar el vehicle a la Gi-632 a la mateixa població, segons han informat les fonts policials. Hi viatjaven les quatre persones, les tres dones, dues de 20 anys i una de 28, i un home de 26 anys. En coincidir amb la descripció facilitada pels nombrosos testimonis van quedar detingudes les quatre persones per la participació en el robatori, dues d'elles amb l'agressió directa al veí de l'Escala. Les tres noies tenien diversos antecedents.