Sant Pere Pescador tornarà a acollir aquest estiu, per segon any, la concentració de noies surferes Sweet Aloha. Aquest any es realitzarà del 16 al 18 de juny al Càmping & Bungalow Park La Ballena Alegre, de cinc estrelles.

Aficionades al windsurf, kitesurf i paddle surf (SUP) compartiran vent, platja i onades demostrant que aquestes modalitats són més que un esport, tot una filosofia de vida que afavoreixen de forma harmònica i equilibrada cos i ment.

Així mateix s'impartiran classes d'iniciació per a les participants que encara no hagin pujat a una tabla de windsurf, kitesurf i pàdelsurf, i aprendran de la mà de les riders més expertes.

Les participants que ja tinguin un nivell podran perfeccionar i aprendre com saltar en kite, a perfeccionar la virada en SUP o a fer una trabujada en windsurf. Hi haurà activitats per a tots els nivells i totes les assistents podran experimentar la sensació de llibertat que ofereixen aquests esports.

També hi haurà diferents sessions de fitness a la platja impartides pel Club Metropolitan, que estarà per segon any a la Sweet Aloha. Com en l'anterior edició, només és per a dones.