14 de novembre de 2017
14.11.2017

Desmantellen un punt de venda de droga a la Jonquera

La Guàrdia Civil ha arrestat una parella pels fets i ha comissat cocaïna i heroïna

14.11.2017 | 10:09
La droga estava preparada en dosis per vendre

Nova actuació de la Guàrdia Civil contra el tràfic de drogues, en aquest cas a la Jonquera.

El cos policial ha desmantellat un punt de venda de drogues a la població i ha arrestat una parella.

L'operació policial es va desenvolupar aquest divendres passat quan es va escorcollar el domicili que s'utilitzava com a punt de venda.

Tot i això, l'operació Rufla es va iniciar l'octubre quan la Guàrdia Civil assegura que va tenir coneixement que des d'un domicili de la localitat de la Jonquera s'hi podrien estar distribuint substàncies estupefaents.

Per tal de comprovar-ho, els agents van estar fent vigilàncies i van comprovar, que en aquest domicili hi accedien molt sovint persones de nacionalitat francesa, que entraven i sortien de l'edifici ràpidament.

Davant de les evidències, els agents amb el manament judicial corresponent van decidir explotar l'operació aquest divendres passat.

Durant l'escorcoll van descobrir i van comissar 82 grams d'heroïna i 17 grams de cocaïna. També van decomisar material per a la manipulació i embalatge de la droga. Totes les substàncies, estaven ja preparades per vendre en dosis.

Per tot això, els agents de la Guàrdia Civil van detenir els ocupants de l'habitatge: un home de nacionalitat marroquina i una dona de nacionalitat romanesa.

Van instruir les diligències corresponents que van ser entregades amb els detinguts i la droga al jutjat de Guàrdia de Figueres.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema