18 de gener de 2018
18.01.2018

L'adjudicatària de les obres del pavelló poliesportiu de Roses fa fallida

Argon Informàtica entra en concurs de creditors i endarrereix la reforma dels vestidors

18.01.2018 | 09:34
L´exterior de l´equipament en obres.

Les obres dels vestidors del pavelló poliesportiu de Roses s'endarrereixen. L'empresa adjudicatària, Argon Informàtica SA, ha entrat en concurs de creditors, la qual cosa alterarà la calendarització dels treballs.

«Estem estudiant quina solució jurídica tenim», explica l'alcaldessa, Montse Mindan. L'Ajuntament es mou entre dues possibilitats, assegura Mindan: adjudicar-ho a una altra empresa o tornar-ho a licitiar de nou.

Segons declaracions de l'alcaldessa, ja s'hauria executat prop de la meitat de l'obra corresponent a la rehabilitació de l'estructura i quedarien pendent els acabats.

L'objecte de l'obra, dividida en dues fases, és adequar l'interior dels vestidors, serveis generals i el vestíbul públic, millorar la salubritat i els acabats.

Amb un termini d'execució de quatre mesos, els treballs, que van començar aquest estiu, havien d'enllestir-se al desembre.

«L'activitat continuarà com fins ara i buscarem la solució legal al més ràpid possible», insisteix Mindan.

Mentre no s'acabin els nous vestidors, els clubs esportius de Roses continuaran utilitzant els banys químics que s'hi han instal·lat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema