14 de març de 2018
14.03.2018

Empuriabrava obrirà la Fira del Vaixell amb 450 embarcacions

L'activitat que compleix trenta anys incorpora embarcacions noves i seminoves . 35 empreses del sector participaran d'aquesta edició del 24 de març a l'1 d'abril

14.03.2018 | 13:16
Empuriabrava obrirà la Fira del Vaixell amb 450 embarcacions

La Fira del Vaixell d'Ocasió d'Empuriabrava complirà trenta anys amb una edició on participaran 35 empreses i 450 embarcacions a la venda. La fira se celebrarà del 24 de març a l'1 d'abril. Les empreses han anat introduint embarcacions noves i seminoves perquè s'ha reduït l'oferta disponible de vaixells de segona perquè la venda s'ha incrementat en els darrers anys.

Les embarcacions es trobaran exposades entre l'espai d'entrada al Club Nàutic d'Empuriabrava i els pantalans dels canals. S'exposaran Jet skis, motores i velers de diferents dimensions i preus, des de les eslores més petites i preus més assequibles, fins a grans vaixells de luxe. L'oferta estarà entre els 2 i 22 metres d'eslora.

Els organitzadors han constatat que" el mercat de segona mà cada vegada es més reduït i a vegades es fa difícil poder oferir bones ocasions, ja que en els darrers anys i amb l´alentiment del mercat, la segona mà s´ha venut a bon ritme". Per això i per tal de continuar oferint bons productes les empreses expositores han anat introduint embarcacions noves i semi noves.

La Fira del Vaixell és la Fira d´embarcacions d´ocasió de les fires més importants que se celebren a l´Estat. La mitjana de vendes tancades a final de la fira se situa al voltant dels dos milions d'euros.

Com a complement de la Fira, a la carpa central del pàrquing de les palmeres, un conegut concessionari d´automòbils d´alta gamma hi exposarà les seves millor ofertes en vehicles d´ocasió de diferents marques i models.

I pels visitants que encara no disposin de llicència de navegació, també es podran informar en les escoles nàutiques participants sobre el que cal per poder obtenir els títols de navegació que permeten pilotar les embarcacions que hom pot trobar a la Fira.

L´escola nàutica pesquera de la Generalitat ha convocat uns exàmens teòrics als títols de PNB i PEE pels alumnes prèviament inscrits .

Una creperia i un foodtruck estaran instal·lats al centre del recinte per donar servei de bar.

La fira estarà oberta al públic diàriament de 10 del matí a 7 de la tarda i l'entrada és gratuïta.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook