Arrels de Vi ha escollit els vins guanyadors d'aquestea edició. El Millor Vi Blanc 2018 ha estat per Flor d'Albera, 2015, del Celler Martí Fabra. El millor vi Rosat, Babalà 2017, del Celler Cooperatiu d'Espolla. El Millor Vi Negre és pel Terres Negres 2015 d'Espelt Viticultors, i Vinyes dels Aspres s'ha endut el premi a Millor Vi Dolç pel Bac de les Ginesteres. La Fira se celebrarà aquest cap de setmana amb la participació de 25 cellers de la DO Empordà i 1 celler convidat del Rosselló.

L'Alfolí de la Sal va acollir ahir els Premis Arrels del Vi 2018, escollits per 10 sommeliers en un tast a cegues que es va celebrar el passat 7 de maig al MAC Empúries i que va ser dirigit per Rafel Sabadí, sommelier del Uain Bar&Store de l'Escala.

Dels deus sommeliers participants al Tast a Cegues, la sommelier que més s'ha acostat als resultats finals ha estat Clara Antúnez de La Gastronòmica. La fira vitivinícola se celebrarà aquest cap de setmana. Hi haurà cent referències de vins i es compta amb activitats paral·leles diverses.