L'entorn d'Empúries era avui ple de curiosos que volien veure alguna de les celebritats que, segons diferents mitjans, han d'assistir al casament de Kimbal Musk, germà del multimilionari Elon Musk (propietari de Tesla, Space X i SolarCity). Entre d'altres s'esperen Barack i Michell Obma, els actors Will Smith i Salma Hayek, o la cantant Beyoncé. De tots ells, l'única que s'ha deixat veure pel nucli de Sant Martí i per la terrassa de l'Hostal Empúries ha estat Salma Hayek.

La Marie Claude, francesa que des de fa quatre anys estiueja a la zona, ha explicat que ja ahir van veure fondejades embarcacions molt luxoses i ha estat aquest matí quan, a través d'Internet, han vist que era pel casament del magnat. "Són afortunats de poder-se casar aquí, és un lloc preciós", ha opinat.

La Cristina Rovira, juntament amb les seves amigues Ester Pujol i Marina Roca, estaven passant el dia a l'Escala i han decidit apropar-se fins a Sant Martí, amb l'objectiu de veure alguna celebritat. "Ens han dit que el casament es a la tarda a les ruïnes, a veure si ens hi colem", han dit en to de broma.