05 de juliol de 2018
05.07.2018
ÚLTIMA HORA
Abatut a trets el terrorista d'Estrasburg

Crida solidària per aturar el desnonament d'una família de Figueres

Una sentència judicial els obliga a abandonar l'habitatge per impagament del lloguer · El pagament del deute, de 8.000, els permetria continuar vivint a l'immoble

05.07.2018 | 17:43

Una sentència de desnonament obliga a una família de Figueres a abandonar l'immoble del carrer Cendrassos al setembre. Hi viu de lloguer l'Anna, de 63 anys, amb la seva parella i la seva germana. El procés judicial va començar fa un any per diversos impagaments en el rebut del lloguer que ascendeixen a uns 8.000 euros. De fet, aquesta és la quantitat que haurien d'ingressar abans de 10 dies si volen tenir possibilitats d'aturar el llançament. "No busquem una donació, sinó un préstec perquè aquests diners els tornarem", diu l'Anna, que posa el seu telèfon a disposició de quasevol que els ofereixi ajudar (636596746). 

De fet, tots tres pateixen malalties i els ingressos de les pensions s'havien de destinar a pagar metges especialistes i medicaments. La parella de l'Anna pateix problemes respiratoris i la seva germana és diabètica i té mal als ronyons. A més, la claustrofòbia i els atacs de pànic de l'Anna els impedeixen traslladar-se a qualsevol altre pis.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit