09 de juliol de 2018
09.07.2018

La Policia de Llançà deté un lladre silenciós conegut com l'"Spiderman"

El detingut, que resideix a Figueres, accedia als habitatges per la finestra, descalç i mentre tothom dormia . La Policia el va enxampar quan intentava agafar un tren després del darrer robatori

09.07.2018 | 10:10
La Policia Local de Llançà en un patrullatge en bici

La Policia Local de Llançà va detenir dimecres un lladre silenciós conegut com l'"Spiderman" a qui es relaciona amb diversos robatori a la zona.

La Policia el va enxampar al voltant de les set del matí quan es disposava a agafar un tren a l'estació de Llançà per tornar cap a Figueres.

Va ser detingut i traspassat als Mossos d'Esquadra.

El detingut és un home, A.M, de 56anys, nacionalitat algeriana i amb domicili a Figueres. Utilitzava sempre el mateix modus operandi. Entrava als habitatges durant la nit mentre tothom dormia. Ho feia per alguna finestra i descalç per fer el mínim soroll. En els robatoris ha sostret joies, diners, rellotges, entre altres pertinences.

Uns ciutadans francesos del Port de la Selva i uns altres veïns de nacionalitat Belga van donar avís poc després que els entressin a robar a casa

La Policia de Llançà ha informat que va muntar un dispositiu policial. Van establir controls a les principals carreteres i urbanitzacions de la població.

També van establir patrulles a peu pels camins de ronda propers als habitatges de les urbanitzacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook