La Guàrdia Civil ha detingut a la Jonquera un camioner, V.T., de 34 anys, que transportava 267 quilos de marihuana ocults entre la càrrega del camió. És la segona vegada en menys d'un mes que es detecta una quantitat similar que s'intenta fer passar la frontera.

La darrera detenció es va produir dimecres passat per part de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera, que portava a terme un servei fiscal a la zona fronterera.

Els agents van observar un camió amb un semiremolc amb matrícula sèrbia conduït per un home.

La Guàrdia Civil va demanar que s'aturés per tal d'identificar-lo. El camioner va apartar el vehicle de la carretera.

Els agents van procedir a la identificació i a la inspecció del camió. Al semiremolc van poder comprovar que entre la càrrega que portava hi havia diversos paquets envasats al buit.

El test de droga al contingut dels paquets va donar positiu en marihuana i es va detenir el conductor per un presumpte delicte contra la salut pública. Va ser posat a disposició del Jutjat de Guàrdia de Figueres.

Es dona la circumstància que fa menys d'un mes la Guàrdia Civil va interceptar un altre carregament similar. En aquesta ocasió eren 258 quilos d'haixix que eren transportats en una furgoneta. El conductor també transportava cocaïna i marihuana en unes quanitats inferiors.