Un ciclista de 58 anys que circulava per la carretera de Cadaqués va quedar ferit greu ahir en estimbar-se al fons d'un barranc d'uns vuit metres a Cadaqués. Els Bombers van haver de rescatar-lo.

L´accident va passar pels volts de tres quarts de deu del matí. L´home circulava per la carretera de Port Lligat quan va caure just a l´altura d´un pont situat en un revolt de la via.

Al lloc s´hi van desplaçar els Bombers, el Sistema d´Emergències Mèdiques (SEM), la Policia Local de Cadaqués i els Mossos d´Esquadra.

Els Bombers van haver de baixar per rescatar l´home del fons de la muntanya on havia caigut perquè no s´hi podia accedir en vehicle. Es van mobilitzar els especialsites en rescats dels GRAE.

Rescat al barranc

Els efectius van baixar fins al fons del barranc. Una vegada allà, el van immobilitzar i el van enlairar en un helicòpter dels Bombers.

Se´l va traslladar fins al punt on es trobava l´ambulància medicalitzada del SEM, que el va evacuar a l´hospital de Figueres. Segons les informacions, l´home va patir múltiples contusions a conseqüència de la caiguda. Es trobava en estat greu.

L´operació de rescat es va donar per finalitzada al voltant de les onze del matí. Mentrestant la via va resultar afectada al trànsit.

Un punt negre a Cadaqués

Els accidents són freqüents en aquesta carretera, sobretot a l´estiu, en què es multiplica el trànsit. En molts trams no hi ha barreres, tot i que el ciclista es va estimbar en un dels revolts que estan protegits.