Ports de la Generalitat ha acabat la modernització del port pesquer amb la substitució del moll de ribera i la renovació del moll dels magatzems dels pescadors i del pantalà de pesca. S'han invertit 680.000 euros.

L'actuació dona millor servei a les embarcacions de pesca, nàutica popular i xàrters nàutics, potencia l'activitat portuària i connecta millor el front portuari amb la vila, amb la creació de nous espais per als ciutadans.

S'ha ordenat i modernitzat la dàrsena pesquera amb l'adequació de tres infraestructures portuàries: el moll de ribera, el moll dels magatzems dels pescadors i el pantalà de pesca.

El moll de ribera és la infraestructura portuària on amarra la flota de la nàutica popular i els xàrters nàutics o vaixells de lloguer. Amb l'actuació feta s'ha millorat l'estructura del moll i s'ha pavimentat la seva superfície.

Amb les obres, la zona de ribera s'ha posat en valor com un espai polivalent que permet encabir els usos portuaris i els usos veïnals. Així, s'ha creat una nova zona de passeig de 400 metres de longitud per a l'ús dels ciutadans, els visitants i els turistes de creuer.