Un home de nacionalitat francesa de 78 anys va morir aquest dijous ofegat quan feia busseig a pulmó amb la família al municipi del Port de la Selva, tal com va confirmar Protecció Civil. Els fets van tenir lloc cap a les cinc de la tarda quan l'home es va sentir indisposat. La família va alertar els serveis d'emergències, que quan van arribar a l'indret van trobar la víctima inconscient.

Els efectius van pujar l'home a la barca de Salvament Marítim, on se li van practicar maniobres de recuperació cardiorespiratòries que no van reeixir.

També va acudir a l'indret el Sistema d'Emergències Mèdiques amb un helicòpter i una ambulància. Els serveis del SEM tampoc van poder recuperar l'home. En el que va d'estiu hi ha hagut disset banyistes morts a les platges catalanes comptant aquesta última víctima, tres dels quals per patologies. A la Costa Brava, són ja cinc les persones que hi han mort des del passat 10 de maig. Anteriorment, va morir un home que practicava immersió a les Medes, un banyista a la platja Gran de l'Estartit, un altre a la Fosca de Palamós i una a Lloret de Mar.