Roses celebrararà aquest cap de setmana la primera edició de la fira de la cervesa artesana. Es tracta d'una nova proposta lúdica que uneix música i cervesa artesana. Hi poden participar tots els productors de cervesa elaborada amb ingredients tradicionals (malt d'ordi o altres cereals en gra, llevat seleccionat, llúpol...) i fabricació manual.

A més de les parades de cervesa artesana, s'habilitarà un espai per a associacions benèfiques inscrites al Registre Municipal d'Entitats, que podran aprofitar aquest esdeveniment per donar a conèixer i recaptar fons per a les seves propostes i activitats.

La fira iniciarà la seva activitat el divendres, 12 d'octubre, a partir de les quatre de la tarda, amb l'obertura d'estands. A les vuit del vespre hi haurà l'actuació de Joan Pau Cumellas i Tòfol Martínez Band (blues), que s'encarregaran d'iniciarà l'apartat musical. La programació seguirà amb el concert del grup de versions rock The Bazaga's.

Dissabte la fira obrirà al matí, a les 10 hores, concentrant les actuacions musicals a partir de les sis de la tarda amb el concert familiar Reggae per Xics, The Leftovers Band i Removida.

El darrer dia, diumenge, la fira obrirà de 10 a 14 hores i comptarà amb el concert de Txell Sust i August Tharrats Trio (swing-jazz).

La primera fira artesana de Roses se suma a l'extens historial de fires centrades amb la cervesa artesana a la província de Girona, com el Birrasana o la 31a Festa de la Cervesa de Platja d'Aro.