L'Ajuntament de Castelló d'Empúries ha començat els treballs de reparació del pont de fusta de la Muga. Es tracta d'un emblemàtic pas que connecta la via verda i els Aiguamolls de l'Empordà. L'equipament pateix diversos desperfectes.

El pont de fusta de la Muga està situat a tocar de la depuradora, a Empuriabrava. Els treballs de rehabilitació s'han iniciat després de la temporada d'estiu, ja que és un pont molt transitat per ser una de les vies de connexió entre la via verda i els Aiguamolls de l'Empordà.

L'Ajuntament ha explicat que durant anys s'havien anat realitzant petits treballs de conservació de peces malmeses, però «finalment, i a causa del mal estat de l'estructura s'ha cregut adient realitzar noves accions de millora, així com confeccionar baranes noves, canviar les làmines del passadís i altres treballs que suposaran una gran millora d'aquesta infraestructura».

La despesa dels treballs de reparació del pont de fusta ha estat compartida i acordada entre el Consorci Costa Brava i l'Ajuntament de Castelló d'Empúries. L'accés al pont restarà tancat fins a la finalització dels treballs de millora, ha informat l'Ajuntament.