La Guàrdia Civil ha comissat 76 quilos de marihuana

La descoberta de la droga es va fer en l'escorcoll de dos cotxes i en un autobús.

Els fets es remunten entre diumenge i dilluns. La primera actuació la va fer una patrulla de la Guàrdia Civil de la Jonquera, pels volts d'un quart d'una de la matinada de diumenge. La policia va interceptar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava cap a França.

Després d'identificar l'ocupant, van veure que damunt del seient del darrere hi havia diverses bosses. En total, van descobrir 33,4 quilos de marihuana.

La segona actuació la van fer components de la mateixa unitat, que cap a les set del vespre de dilluns. En aquest cas, els policies van fer una inspecció fiscal a un autobús que circulava igualment direcció França. Durant l'escorcoll, els agents van sospitar d'una maleta i un cop identificat el seu propietari va ser oberta. A dins hi van descobrir 10,9 quilos de marihuana envasada al buit.

Pels volts de dos quarts de deu de la nit del mateix dia, policies de la mateixa unitat van identificar el conductor i únic ocupant d'un Porsche Cayenne que anava cap a França. En inspeccionar el vehicle, els guàrdies civils van trobar a la part del darrere i al maleter diversos paquets. Un cop oberts, van trobar-se que hi havia 31,8 quilos de marihuana.

En totes les actuacions, els agents van arrestar els ocupants dels vehicles: en el primer cas, un espanyol; en el segon, un servi i finalment, un holandès. Tots van quedar acusats de tràfic de drogues. Els agents de la Guàrdia Civil van instruir les diligències que juntament amb els detinguts i la droga comisada van ser posats a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres.