18 de febrer de 2019
18.02.2019
Diari de Girona

Jordi Fort torna a guanyar el Concurs de menjar calçots de la Fira de Vila-sacra

El guanyador es va menjar més d'un quilo i mig de calçots . El bon temps afavoreix una festa pletòrica amb molta participació de públic

18.02.2019 | 10:01
Jordi Fort torna a guanyar el Concurs de menjar calçots de la Fira de Vila-sacra

Jordi Fort ha tornat a ser el guanyador del Concurs de menjar calçots de la Fira de Vila-sacra. El vencedor de la prova d'aquest any, celebrada al pati de les antigues escoles, s'ha cruspit 1.548 grams d'aquest vegetal de temporada que protagonitza la festa.

El segon lloc l'ha ocupat Jonathan Raimundo amb 1.238 grams i en tercera posició del podi final ha quedat Jaume Busquets amb 970 grams. Fort ja havia guanyat en anteriors ocasions però ha quedat lluny d'alguna de les seves anteriors marques, com ara els 1.890 grams de fa tres anys.

La setzena Fira de la Ceba i el Calçot ha estat pletòrica, amb una molt bona participació de públic en tots els actes programats. El temps primaveral ha ajudat a celebrar una jornada que ha tingut actes per a tots els públics, des de la passejada amb poni per als més petits fins a les diverses exposicions que han enriquit la tradicional trobada calçotaire. la gent ha pogut gaudir d'aquesta menja d'horta amb la seva corresponent salsa i el davantal oficial. L'alcaldessa, Maria Carme Barceló, es mostra "satisfeta" pel desenvolupament d'una fira "molt participativa" i oberta a tothom.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit