23 de febrer de 2019
23.02.2019
Diari de Girona

ERC de Figueres fitxa el director pedagògic de les Escolàpies

Josep Alegrí és un professional reconegut a la ciutat i s'incorporarà a la llista de l'alcaldable Agnès Lladó

23.02.2019 | 01:29
ERC de Figueres fitxa el director pedagògic de les Escolàpies

L'alcaldable d'Esquerra Republicana Figueres, Agnès Lladó, ha fitxat Josep Alegrí, actual director pedagògic de les Escolàpies Figueres, per formar part de l'equip d'ERC Figueres. Des del partit es destaca el compromís per formar un equip de «professionals compromesos amb el conjunt de la societat».

Lladó es mostra convençuda que amb la incorporació d'Alegrí el partit segueix sumant actius per construir «la ciutat que els figuerencs reclamen». L'alcaldable republicana destaca que «l'educació és un dels grans reptes que Figueres té per davant» i, pel que fa a Josep Alegrí, en ressalta «la seva professionalitat, empatia, credibilitat, confiança, compromís i il·lusió».

Nascut a Figueres el 1974, Josep Alegrí es Mestre d'Educació Física, Llicenciat en Humanitats i Postgrau en direcció de centres escolars. El director pedagògic de les Escolàpies destaca la «voluntat de treballar incansablement per Figueres de l'equip de l'Agnès Lladó» i diu afrontar-ho com un «repte».


Futurs anuncis

El nom de Josep Alegrí se suma al d'en Jesús Quiroga, subdirector del Servei d'Ocupació de Catalunya, que es va fer públic durant el passat estiu. Durant les properes setmanes està previst que es vagin donant a conèixer la resta de persones que formaran part del projecte d'Esquerra Figueres que lidera Agnès Lladó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit